Narvan Maatilamajoitus

LÄHELLÄ OLEVIA PALVELUJA YMS.

VAELLUSREITIT,  HIIHTOREITIT

Peurakodalle kävellen 500 m parkkipaikalta

Peurakota ( N 61°18.756′E 023°25.128′ ) on viehättävä kota kauniilla paikalla kallion päällä.  Helpoiten sinne pääsee kävelemällä 500 m:n matkan merkittyä polkua pitkin Rämsööntieltä. Auton voi jättää tien varteen, “parkkipaikka” ja samalla polun lähtöpaikka  ( 61.315844, 23.418506 ) on  noin 5,3  km:n matkan päässä Narvan Maatilamajoituksesta. Tarvittaessa voimme myös kuljettaa polun lähtöpaikkaan.

Kodalla voi halutessaan yöpyä makuupussissa. Siellä on mukava paistella nuotiolla makkaraa ja keitellä makoisat pannukahvit. Peurakodalle on varminta ottaa mukaan omat puut. Jos lähdet Narvan Maatilamajoituksesta, saat kuivat nuotiopuut reppuun matkaan. 😊
 
Peurakodalle kävellen vajaa 2 km parkkipaikalta
tai 6,3 km kävellen maatilamajoituksesta asti
 
Peurakodalle pääsee kävellen myös Ylä-Narvantieltä. Polku on hyvin vaihtelevassa ja kauniissa maastossa  ja välillä joutuu kapuamaan kallion syrjää  ja ylittämään ojia. Kalliokiipeilytaitoja ei sentään tarvita; tavallisilla kengillä ja taidoilla pärjää hyvin. Polku on merkitty keltaisilla nauhoilla ja reitin kyllä löytää, kun seuraa tarkasti merkkejä. Talvella matka Ylä-Narvantieltä kodalle kestää hitaasti kävellen 50 min, reippaammalla vauhdilla noin 30 min. Kesällä matka taittuu tietysti hieman nopeammin.
Auton voi jättää kääntöpaikalle karttakuvassa näkyvään paikkaan,  jos ei halua taittaa koko matkaa jalan. Narvan Maatilamajoituksesta on matkaa metsäautotietä pitkin polun lähtöpisteeseen 4,3 km.  Karttakuvaan on merkitty myös polun lähtöpaikka.
Ylä-Narvantien loppuosuutta ei saa ajaa autolla kuin tien osakkaat, mutta majoitusasiakkaamme saavat käyttää tietä.
 
Muita talviaktiviteetteja
 
Jos haluat lähteä HIIHTÄMÄÄN täältä Narvan Maatilamajoituksesta, pääset moottorikelkalla ajetulle ladulle ihan pihasta.  Navetan takaa lähtee ladut Pohjankodalle (4,6 km) ja Kotkanpesälle (7,6km).

Täältä löydät lisätietoa muista Vesilahden kotareiteistä ja kotien koordinaatit. https://www.vesilahti.fi/vapaa-aika/liikunta/luontoliikunta/

 
Jos sattuu sopiva keli, voi hiihdellä hankikannoilla pitkin ja poikin kylän peltoja ihan minne huvittaa. 🙂
 
500 m:n päässä on Impeleen komea PULKKAMÄKI, jossa vauhtia riittää varmasti pienille ja isoille. Narvan koulun LUISTIN-JA JÄÄKIEKKOKAUKALOLLE matkaa on vain 300 m. Narvan Maatilamajoituksen vieressä on urheilukenttä, jossa perheen PIENIMMÄT VOIVAT HIIHTÄÄ TASAISELLA ympäri kenttää. Lainata voi myös pientä, punaista POTKUKELKKAA, jolla voi potkutella pitkin rauhallista Ylä-Narvantietä.
Valitettavasti talviaktiviteetit ovat riippuvaisia lumen määrästä ja lämpötiloista, joten mitään varmaa ei voi luvata luistinjäiden ja latujen suhteen.