Narvan Maatilamajoitus

PÄIVÄ MEIJERISTINÄ -KURSSIT

Tule kokemaan vanhan maalaistalon tunnelma ja näkemään, mitä kaikkea maidosta saakaan tehtyä ihan itse!

Kysy myös pakettia, johon on yhdistetty yöpyminen tunnelmallisissa kammareissa.

Yksittäiset henkilöt:

Kurssilla separoidaan käsin veivattavalla separaattorilla luomumaitoa rasvattomaksi maidoksi ja kermaksi. Kermasta tehdään kermavaahtoa ja voita ja rasvattomasta maidosta hapatetaan piimää. Piimästä paistetaan rahkaa. Voi ja rahka jatkojalostetaan puolukka-kermarahkaksi ja sekoitettavaksi ruukkujuustoksi. Kokomaidosta hyydytetään vanhaan puumuottiin juoksutinjuusto ja leipäjuusto. Juustojen teosta syntynyt herkullinen hera hyödynnetään sämpylöiden nesteeksi.  Lopuksi nautitaan itsetehdyt luomuherkut salaatin kera talon vanhassa ruokasalissa.

Aikaisempaa osaamista ei tarvita. Paikanpäältä saa ohjeet ja neuvot, sekä raaka-aineet ja suojaessut ja -myssyt. Omia esiliinoja ja huiveja voi toki käyttää myös. Kurssille otetaan 6-10 henkeä. Hinta on 48 eur/hlö, sis ALV. Kesto noin 3,5 h

Jos kurssi  kiinnostaa Sinua, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla numeroon 0400851537.  Sitten keräämme yhdessä sopivan kokoisen ryhmän ja  järjestämme ikimuistoisen elämyspäivän!

Ryhmät:

Kokoa itse 6-10 hengen porukka! Hinta 48 eur/hlö

(Jos haluaisit kurssin järjestettäväksi alle 6 hengen ryhmälle, sekin järjestyy mainiosti. Silloin  kurssin kokonaishinta on aina 285 euroa)

Kurssi soveltuu loistavasti ohjelmaksi esim. työpaikkojen  tyky-päiviin! Voit viettää aivan erilaisen päivän maatilalla sekä kokea ja nähdä, mitä herkkuja maidosta ihan itse tekemällä saa aikaan. Itsetekemisen riemun lisäksi saat sukeltaa maidon ja maitotuotteiden historiaan. Sopiva ryhmäkoko on 6-10 henkilöä. Ota yhteyttä Narvan Maatilamajoitukseen niin suunnitellaan juuri Sinun ryhmällesi sopiva ohjelma ja valitaan sopiva ajankohta.