Narvan Maatilamajoitus

PÄIVÄ MEIJERISTINÄ -KURSSIT

Tule kokemaan vanhan maalaistalon tunnelma ja näkemään, mitä kaikkea maidosta saakaan tehtyä ihan itse!

Yksittäiset henkilöt:

Kurssilla separoidaan luomumaitoa ja tehdään siitä rahkaa, voita, juustoja ja piimää. Lopuksi syödään itsetehdyt luomuherkut. Aikaisempaa osaamista ei tarvita. Paikanpäältä saa ohjeet ja neuvot, sekä raaka-aineet ja suojaessut ja -myssyt. Omia esiliinoja ja huiveja voi toki käyttää myös. Kurssille otetaan 6-10 henkeä. Hinta on 48 eur/hlö, sis ALV. Kesto noin 3,5 h

Jos kurssi  kiinnostaa, niin kerro minulle tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0400851537.  Sitten vaan kerätään yhdessä sopivan kokoinen ryhmä ja  järjestetään ikimuistoinen elämyspäivä! P.S. Majoitustiloissa on mahdollisuus yöpyä!

Ryhmät:

Kokoa itse 6-10 hengen porukka! Hinta 48 eur/hlö

(Jos haluaisit kurssin järjestettäväksi alle 6 hengen ryhmälle, sekin järjestyy mainiosti. Silloin  kurssin kokonaishinta on aina 285 euroa)

Kurssi soveltuu loistavasti ohjelmaksi esim. työpaikkojen  tyky-päiviin! Voit viettää aivan erilaisen päivän maatilalla sekä kokea ja nähdä, mitä herkkuja maidosta ihan itse tekemällä saa aikaan. Itsetekemisen riemun lisäksi saat sukeltaa maidon ja maitotuotteiden historiaan. Sopiva ryhmäkoko on 6-10 henkilöä. Ota yhteyttä Narvan Maatilamajoitukseen niin suunnitellaan juuri Sinun ryhmällesi sopiva ohjelma ja valitaan sopiva ajankohta.